Żołnierzy I Dywizji Wojska Polskiego 61 58 674 32 87 12:00 - 20:00

GARMAŻ WIELKANOCNY 2020


Drodzy Goście,

przygotowaliśmy dla Was menu na garmaż Wielkanocny. Zamówienia prosimy przesyłać na adres mailowy dom-bankietowy@dom-bankietowy.pl do 07.04.2020. Całość zamówienia płatna z góry – przelew. Odbiór garmażu 11.04.2020 r. Szczegółowe informacje pod numerem telefonu 504 296 184.

 

Półmiski Wielkanocne:

Karkówka z musem śliwkowym 3 p, schab z sosem chrzanowym 3 p, jajko z sosem tatarskim 3 p. 48 zł

Filet z pstrąga w galarecie 3 p, filet z łososia 3 p, jajko z sosem tatarskim 3 p. 48 zł

Pasztety: (minimum 1kg)

Z królika z żurawiną 1 kg/ 45 zł

Z dziczyzny 1 kg/ 55 zł

Ryby smażone lub z pieca:

Filet z dorsza 200g/ 24 zł

Filet z sandacza 200g/ 26 zł

Filet z łososia z pieca w koperku 200g/ 30 zł

Halibut 200g/ 20 zł

Sałatki:

Porowa z jajkiem (min. 3 porcje) 200g/ 14 zł

Tortellini (min. 3 porcje) 200g/ 13 zł

Jarzynowa (min. 3 porcje) 200g/ 12 zł

Ryby wędzone w naszej wędzarni: (ważone w dniu odbioru)

Pstrąg w całości (ok 300 g/porcja) 59 zł/ kg

Halibut dzwonki (ok 300 g/porcja) 90 zł/ kg

Węgorz w całości (ok 500 g/porcja) 180 zł/ kg

Łosoś dzwonki (ok 300 g/porcja) 120 zł/ kg

Dania na ciepło: (wydawane na zimno do podgrzania)

Żurek z białą kiełbasą i jajkiem 300ml/ 12 zł

Zupa rybna 300ml/ 15 zł

Biała kiełbasa z boczkiem i jabłkami 200g/ 20 zł

Pieczeń ze schabu w sosie chrzanowym i gruszkach 150g/ 18 zł

Zraz z karkówki z kapustą i grzybami 150g/ 18 zł

Zraz wołowy po staropolsku 150g/ 25 zł

Schab z zielonym marynowanym pieprzem 150g/ 14 zł

Pierś z kaczki z żurawiną 150g/ 26 zł

Udko z kaczki 150g/ 17 zł

Kotlet devolaille 150g/ 16 zł

Ciasta: (blacha 23 x 39 cm)

Sernik 90 zł

Szarlotka 70 zł

Krówka 90 zł

Wiśniowe 90 zł

OTWARTE

PN - PT : 12:00 - 20:00
SB - ND : 12:00 - 20:00

ADRES

ul. Żołnierzy I Dywizji Wojska Polskiego 61 84-230 Rumia (za Domem Bankietowym Grinholc)

KONTAKT

Telefon: 58 674 32 87
Email: dom-bankietowy@dom-bankietowy.pl