Żołnierzy I Dywizji Wojska Polskiego 61 58 674 32 87 12:00 - 20:00

GARMAŻ ŚWIĄTECZNY 2019


Jak co roku zapraszamy do skorzystania z garmażu wigilijno – świątecznego.

Zamówienia przyjmujemy w restauracji do 19/12/2019 – codziennie w godzinach 12:00 – 20:00.

Szczegółowe informacje u obsługi restauracji oraz pod numerem telefonu 58 674 32 87, 504 296 184.

A także mailowo: dom-bankietowy@dom-bankietowy.pl

 

 

OFERTA GARMAŻU WIGILIJNEGO 2019

Półmisek wigilijny rybny:

Karp w galarecie 2p, galaretka z łososia z marchewką 2p, filet z pstrąga w galarecie 2p – 48 zł

Półmisek wigilijny mięsny:

Rolaki mięsne w galarecie 2p, schab z musem śliwkowym 2p,

tymbaliki drobiowe z marchewką i groszkiem 2p – 48 zł

Zakąski rybne:

Filet z pstrąga w galarecie – 9 zł

Filet z łososia w galarecie – 13 zł

Roladka z pstrąga z paluszkiem karbowym (2 szt/p) – 10 zł

Roladka z łososia wędzonego i twarożku ziołowego – 11 zł

Filet z dorsza po grecku – 10 zł

Filet z karpia po żydowsku – 10 zł

Filet z karpia w galarecie – 9

Zraziki z dorsza mielone po grecku – 7 zł

Zraziki z dorsza mielone w pomidorach – 7 zł

Zraziki z dorsza mielona na szpinaku – 7 zł

Śledź opiekany w zalewie octowej – 12 zł

Śledź marynowany w śmietanie – 11 zł

Tatar z łososia – 20 zł

Śledź po kaszubsku – 11 zł

Zakąski mięsne:

Roladki mięsne z polędwiczki wieprzowej i drobiowej

morela/ śliwka/ boczek/ pasztet/ ser/ warzywa (2 szt/p) – 9 zł

Schab z musem śliwkowym – 9 zł

Ryby:

Filet z dorsza (smażony) – 24 zł (porcja 200 g)

Filet z karpia (smażony) – 24 zł (porcja 200 g)

Filet z łososia w koperku ( z pieca) – 30 zł (porcja 200 g)

Ryby wędzone w naszej wędzarni:

Pstrąg w całości – 59 zł/ kg (porcja 400 g)

Węgorz w całości – 180 zł/ kg (porcja 500 g)

Ryby faszerowane w całości:

Łosoś – 130 zł/ kg (min. 1,5 kg)

Sandacz – 120 zł/ kg (min. 1,5 kg)

Szczupak – 100 zł/ kg (min. 1,5 kg)

Sałatki:

Mix sałat/ ser feta/ oliwki/ czerwona cebula (min 4 porcje) – 12 zł

Mix sałat/ wędzony łosoś/ kapary/ suszone pomidory (min 4 porcje) – 14 zł

Zupy:

Żurek na białej kiełbasie – 12 zł

Grzybowa – 12 zł

Rybna – 15 zł

Dania mięsne (wydawane na zimno – do podgrzania):

Pieczeń z karkówki – 16 zł

Zraz z karkówki po staropolsku – 18 zł

Zraz wołowy po staropolsku – 25 zł

Schab nadziewany kapustą i grzybami – 15 zł

Schab z zielonym marynowanym pieprzem – 15 zł

Kotlet devolaille – 16 zł

Udo z kaczki – 18 zł

Ciasta (blacha):

Sernik – 90 zł

Szarlotka – 70 zł

Wiśniowe – 90 zł

 

 

 

 

 

OTWARTE

PN - PT : 12:00 - 20:00
SB - ND : 12:00 - 20:00

ADRES

ul. Żołnierzy I Dywizji Wojska Polskiego 61 84-230 Rumia (za Domem Bankietowym Grinholc)

KONTAKT

Telefon: 58 674 32 87
Email: dom-bankietowy@dom-bankietowy.pl